OVER ONS:

Het verhaal achter Smokin’ Image; eind 2020 opgericht door ons: Nienke Janzen en Duncan Vlag. Na beiden jaren in de evenementen werkzaam geweest te zijn was 2020 wat dat betreft een moeilijk en rustig jaar. Niet de types om bij de pakken neer te zitten zijn we eens goed gaan nadenken over wat we willen (en kunnen) doen. We zijn creatieve mensen die het mooi vinden om unieke en ambachtelijke producten/belevingen te creëren. Of het nu events zijn of iets heel anders. En iets heel anders is het geworden, namelijk fotokunst op hout.

Hoe zijn we hierop gekomen? Zelf houden we van mooie foto’s. Foto’s van onszelf, familie en vrienden, maar ook van landschappen en vakanties. We hebben het allemaal aan de muur hangen thuis. Tegenwoordig kan je foto’s laten afdrukken op allerlei materialen, van glas, tot kunststof en canvas. Toch is de foto zelf elke keer hetzelfde, alleen de ondergrond is anders. Wij hadden het gevoel dat we er creatiever mee om konden gaan en zo is Smokin’ Image geboren! Wij bewerken je foto tot een zogenaamde halftone foto bestaande uit verschillende lijnen die variëren in breedte en diepte. Met speciale software en een computergestuurde freesmachine kunnen wij dit fabriceren in hout. Een fotobewerking zoals je nog niet eerder hebt gezien.

Vanuit Duncan (38) zijn studies Industrieel Product Ontwerpen en Meubelmaken is er altijd de passie voor hout en het creëren van nieuwe producten geweest. Hier is het vakmanschap opgedaan om te werken met de computergestuurde frees (CNC) en het bewerken van hout. De liefde voor het werken met hout en de wens om iets blijvends en unieks te maken heeft uiteindelijk geresulteerd in de geboorte van Smokin’ Image.

Nienke (37) heeft door haar jarenlange ervaring in het organiseren van grootschalige events een geweldig oog voor details en organisatie opgedaan. Ze weet van aanpakken en is een kei in communicatie met de klant en de backoffice taken.

Bij Smokin’ Image combineren Nienke en Duncan hun krachten en creëren een unieke productbeleving met passie voor wat we maken voor jou of je familie/vrienden.

Nog even in het kort: wij bewerken dus jouw mooiste foto en frezen deze in hout. Dit geeft een geweldig effect. Van dichtbij zie je goed de lijnen en diepte die de computergestuurde freesmachine in het hout maakt. Van een afstand komt je foto als het ware tot leven. Vanuit elk standpunt ziet de foto er anders uit. Dit heb je nog niet eerder gezien! Je kunt het werk aanraken en je krijgt zo een goed beeld van het driedimensionale karakter van de werken die Smokin’ Image maakt.

Laat jouw foto frezen in hout, puur voor jezelf of geef een unieke foto cadeau aan je familie of vrienden. De reacties van onze klanten zijn zeer positief! Men is verrast over het effect van de werken, de precieze afwerking en de overall uitstraling. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee en dit geeft ons de motivatie om van Smokin’ Image een mooi bedrijf te maken.

Kwaliteit. Hoogwaardige afwerking. Een te gekke uitstraling van jouw foto die je echt nergens anders ziet. Wil je dit voor jezelf of voor familie of vrienden? Je zit goed bij Smokin’ Image.

Upload jouw eigen favoriete foto en ontvang van ons binnen 24 uur, geheel vrijblijvend, een digitaal voorbeeld.

Voor inspiratie en leuke acties kun je ons volgen op Instagram en Facebook en ook via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws en alle acties!

Smokin’ Image; jouw foto in hout. Mooi en origineel, met liefde en aandacht gemaakt.